Forbered din klient

forbered-din-klient

Før barnefotograf ble populært, foreldre mitzvah meget store innvendinger. Ofte vettskremt ved tanken selv etter blits lysende øyne deres barn. Enda mer for å sikre en vellykket økt neonatal streber etter å gjøre våre kunder til å vite alt som er nødvendig, og dermed forberede dem til å lese den samme økten.

Et par dager før bildene, sende kunder email informasjon om møtet og hele vårt arbeid, og dermed vet hvordan de skal forberede seg på denne typen «arbeid». Det er ofte også slik at før vi utfører vårt prosjekt vi er på jakt etter inspirasjon. Vi prøver å lære av foreldrene til små så mye som mulig. Hva inspirerer dem? Hva er viktigst for dem. Det hender at sammen med mødre og fedre se gjennom bildene på Pinterest eller annen portal for påsetting fotografier og dermed er vi i stand til å finne ut hva de egentlig vil.

Dette er en av de beste måtene for dette til våre kunder fikk hva de forventer. Med denne tilnærmingen, er vi i forkant av fotografer, fordi det er det som gjør kundene kommer ofte tilbake til oss og be om flere bilder og ytterligere økter for å fullføre. Mange ganger skjedde det at det var ikke planlagt bilde, tatt helt ved en tilfeldighet blitt en av de beste bildene.